Entertainment

Kylie Jenners naaktfoto maakt heel wat los

15 juli 2019 16:39 Aangepast: 15 juli 2019 16:41
Beeld © Instagram @kyliejenner

Een bloot vakantiekiekje is bij fans en critici niet in goede aarde gevallen. Kylie Jenner (21) deelde een foto waarop ze alleen een strohoed droeg. Een deel van haar volgers reageert positief, maar er zijn meer mensen die zo'n nude pic echt niet vinden kunnen.

"Waarom kan niemand in die familie hun kleren aan houden?"

Hoppa, alles op Instagram! Dat dacht Kylie toen ze genoot van een vakantie met vriendinnen en dochtertje Stormi op de Turks- en Caicoseilanden. De gelegenheid? Het succes vieren van haar nieuwe merk Kylie Skin. Alle aandacht gaat echter naar die ene naaktfoto. "Waarom kan niemand in die familie zijn kleren aanhouden?", vraagt één volger. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kylie Jenner gaat nu ook drank maken

Maar daar blijft het niet bij. Zo wordt Kylie's voorbeeldfunctie aangehaald. "Ik hoopte echt dat jij en je zussen eerlijke, ongefilterde foto's zouden plaatsen. Vrouwen én jonge meisjes zien jullie als rolmodellen en het is onmogelijk voor een normaal persoon om er zo goed uit te zien zonder make-upteam, persoonlijke trainer en een diëtist", vindt één fan. "Schaam je", vindt een ander. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Verwacht Kylie Jenner baby nummer twee?

Hoewel de foto enorm veel kritiek heeft opgeleverd, krijgt Kylie er een hoop likes voor terug. Inmiddels staat de teller al dik boven de tien miljoen. Ook haar andere vakantiekiekjes vallen in de smaak en krijgen ook miljoenen vind-ik-leuks van haar volgers. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore