Entertainment

Teen Mom-Jenelle heeft twee nieuwe puppy’s

15 juli 2019 08:25 Aangepast: 15 juli 2019 08:30
Beeld © Getty Images

Nadat bekend is geworden dat Jenelle Evans het verhaal dat haar man hun hond heeft doodgeschoten heeft verzonnen, lijkt het stel nu hun leventje weer op te willen pakken. Dat doen ze ironisch genoeg door twee puppy’s aan te schaffen.

“Het zijn de meest bijzondere honden die ik ooit heb gezien"

De beestjes heten Buddy en Junior en zijn door het reality-koppel in huis genomen om hun kippen te beschermen. Het is een bijzondere aankoop, aangezien het stel tegenover TMZ nog verklaarde nooit meer een hond in huis te willen hebben. Volgens David zijn het bijzondere honden: “Het zijn de meest bijzondere honden die ik ooit heb gezien en ze hebben het beste temperament en karakter van alle honden die ik ooit heb gehad.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Teen Mom-ster Jenelle verzon doodgeschoten hond voor publiciteit

Eerder dit jaar kwam het verhaal naar buiten dat David de familiehond zou hebben vermoord nadat het beestje zou hebben uitgehaald naar een van de kinderen. Hoewel Jenelle nu bekend heeft dat ze dit verhaal heeft verzonnen voor de publiciteit, heeft het verstrekkende gevolgen voor haar gezin en haar werk. Zo heeft MTV besloten niet langer samen te werken met het gezin. 

De kinderbescherming liet daarnaast twee van Jenelles kinderen uit huis plaatsen. Onlangs kreeg ze de voogdij over haar vijfjarige zoon en dochter van twee terug. De politie verklaarde ook dat het de zaak heeft gesloten en geen verdere stappen onderneemt tegen David.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore