Entertainment

Danny de Munk laaiend aangekomen op vakantiebestemming

13 juli 2019 18:25 Aangepast: 13 juli 2019 18:27
Beeld © ANP

De vakantie van Danny de Munk (49) is helemaal in het water gevallen. Bij aankomst in Spanje blijkt dat het penthouse dat hij gehuurd had al sinds oktober 2018 niet meer verhuurd wordt. "Grote schande", haalt hij uit naar het reisbureau op Instagram.

"Onbetrouwbare service en zoek het maar lekker uit consument geld is toch al binnen"

Via zijn post laat hij weten al de hele dag druk in de weer te zijn geweest met bellen en mailen "terwijl wij ergens met onze koffers in een bar zitten". Volgens de zanger voldoen de alternatieven niet aan het geen wat ze eerder geboekt hadden. Toch besluit het gezin uiteindelijk uit tijdsnood een appartement te accepteren "wat niet in de schaduw staat van wat wij geboekt hebben", aldus Danny.  

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Danny de Munk danst de kilo's eraf

Ondanks de nieuwe accommodatie, komt er nog net geen stoom uit zijn oren. Hij heeft dan ook niet echt meer zin in de welverdiende vakantie en laat in elke zin op Instagram weten hoe ongelukkig hij is met de service. "Je moet zelf een nieuwe reservering maken voor het aangeboden vervang appartement en het verschil in prijs eerst nog zelf bijbetalen ook! Onbetrouwbare service en zoek het maar lekker uit consument geld is toch al binnen", plaatst hij kwaad.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Danny de Munk primeurt zijn nieuwe Nederdance plaat

Gelukkig kan 'de rat' rekenen op flink wat steun van zijn fans. "Herkenbaar is bij vakantieveilingen ook het geval", plaatst iemand. "Eerst was het beschikbaar ik ga boeken gewoon niet in onze vakantie periode." Een andere reageert: "Inderdaad grote schande."

Ook zijn bekende collega's reageren op het nieuws. "Oh nooo, dat is balen zeg!", reageert Lisa van OG3NE. Timor Steffens noemt het "bullshit" enn ook goede vriend Tino Martin leeft met hem mee.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore