Entertainment

Maan brengt ode aan vriend Tony Junior

12 juli 2019 15:29 Aangepast: 12 juli 2019 15:30
Beeld © Instagram @tonyjuniorofficial

I love you from the moon and back. Dat wil Maan (22) met haar nieuwe nummer Zo kan het dus ook zeggen. De zangeres is gelukkiger dan ooit met haar Tony Junior (29).

"Zo'n gevoel heb ik nog nooit gehad, daarvoor wil ik je bedanken, schat"

Maan en Tony Junior hebben al enige tijd een relatie. Niet eerder bracht de zangeres een ode aan Tony Junior. Met haar nieuwste nummer maakt ze duidelijk waarom ze haar vriend zo waardeert. "Zo'n gevoel heb ik nog nooit gehad, daarvoor wil ik je bedanken, schat", zingt de brunette. "Hij geeft me ruimte, hij laat me vrij. Kijkt niet naar anderen, zijn aandacht is bij mij. Hij ziet mijn waarde en prioriteit." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Maan deelt preview nieuw nummer

De release van het nummer is een groot moment voor Maan. "Ik vind het heel spannend om dit liedje uit te brengen als eerste solo single na het succes van Hij is van mij", schrijft ze op Instagram. "Heb het liedje vier maanden voor mezelf gehouden en nu gaat het de grote wereld in. Hoop dat jullie er blij van worden. Een ode aan alle lieve vriendjes." Maan heeft het nummer ook al live gezongen. Je begrijpt: je hoorde de emoties.  

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Tony Junior super trots op vriendin Maan

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore