Entertainment

Mattie verrast Marieke met superlief verjaardagscadeau

12 juli 2019 13:56 Aangepast: 12 juli 2019 15:13
Beeld © Instagram @mariekeelsinga

Marieke Elsinga is weer een jaar ouder en wijzer. De Boulevard-presentatrice is 33 geworden en viert de speciale dag op Instagram én met haar QMusic-collega Mattie.

"Ik moet nu al onwijs huilen"

Voor de brunette was het een emotionele ochtend, "omdat Matte (en het hele team) mijn naasten hebben gevraagd om iets voor mij in te spreken. Dat hebben ze op mijn lievelingsliedje gezet." Het werd haar allemaal even te veel. "Nou, dat werd dus janken." In de video blijkt dat het gaat om een lp waarop de boodschappen zijn vastgelegd. "De belangrijkste mensen staan voor jou op deze plaat", legt Mattie uit. "Ik moet nu al onwijs huilen", lacht Marieke. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Radio-collega's van Mattie & Marieke zetten vraagtekens bij relatie

De vele berichten van haar vrienden en familie maken het een wel erg emotionele ochtend voor de QMusic-dj. "Echt zo onwijs bedankt!", snottert ze na het luisteren van het nummer. Verder blijkt ze wel een leuke dag te hebben gehad op Instagram. "Lucky me, I'm 33", schrijft Marieke bij een foto van zichzelf op vakantie. In haar Stories geeft de presentatrice ook een kleine blik achter de schermen van haar dag. Zo heeft haar kat de nodige voorbereidingen getroffen voor haar verjaardag. "Dus ik word wakker. Blijkt ze 's nachts het hele huis te hebben versierd. Niets van gemerkt!", legt ze uit. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Mattie en Marieke doen ultieme relatietest

De badpakbabe wordt overspoeld met felicitaties van haar bekende vrienden en fans. Chantal Janzen, Bridget Maasland, Jan Versteegh, Rick Brandsteder en Nicolette Kluijver zijn een paar van de duizenden namen die Marieke hebben gefeliciteerd. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore