Entertainment

GoT-Jason Momoa bedolven onder kritiek over zijn lichaam

12 juli 2019 13:38 Aangepast: 12 juli 2019 14:09
Beeld © Getty Images

Jason Momoa (39) is slachtoffer geworden van online fatshaming. De Game of Thrones-acteur en zijn gezin vieren vakantie in Venetië, maar volgens fans heeft hij iets te veel pizza gegeten.

"Wat is er met de buikspieren gebeurd?"

Onder een foto die de Amerikaanse entertainment website Us Weekly plaatste, krijgt de Aquaman-ster de ene na de andere gemene reactie naar zijn hoofd geslingerd. Volgens de reacties zou hij 'dik' geworden zijn en zou zijn jaloersmakende lichaam zijn veranderd in een 'dad bod', dus het lichaam van een man van middelbare leeftijd.  

"Wat is er met de buikspieren gebeurd?", vraagt iemand zich af. En iemand anders schrijft kwetsend: "Dat is niet Jason Momoa, maar zijn dubbelganger."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Aquaman-acteur Jason Momoa aan de dood ontsnapt

Hoewel de meeste reacties negatief zijn, komt er ook een aantal mensen voor hem op. Ook fitnessblad Men's Health springt voor de acteur in de bres. "Spreekt het niet voor zich dat iemand wiens job grotendeels bestaat uit intensieve training en diëten er ook weleens even tussenuit wil?", stellen zij begripvol. 

Via social media laten fans weten het hier helemaal mee eens te zijn. "Als dat een dad bod is, dan zou ik willen dat ik dat had! Gun de man wat rust", plaatst iemand. "Hij is mooi vanbinnen en vanbuiten", complimenteert iemand anders de ster.

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Netflix-serie Insatiable onder vuur vanwege fatshaming

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore