Entertainment

Monica Geuze is alweer één jaar mama van Zara-Lizzy

12 juli 2019 12:03
Beeld © Instagram @monicageuze

Het is alweer een jaar geleden dat Monica Geuze haar eerste kindje kreeg met Lars Veldwijk. De vlogger en voetballer verwelkomden hun dochtertje, Zara-Lizzy, op 12 juli 2018. Nu deelt de 23-jarige brunette een video om deze bijzondere dag te vieren.

"Wat een mooi filmpje!"

De kleine spruit van Monica en Lars staat vandaag centraal. Het is namelijk de eerste verjaardag van Zara-Lizzy en dat wordt, hoe kan het ook anders, uitgebreid gevierd door haar mama. Op Instagram deelt ze een zoete compilatie van alle belangrijke momenten met haar dochtertje. De zwangerschap, geboorte en het eerste levensjaar van de frummel werd ook volledig vastgelegd voor de vlogs van Monica, dus fans leven des te meer mee met deze bijzondere dag. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monica Geuze zegt zwarte lokken vaarwel en gaat voor blond

De megalieve video bevat foto's en beelden van Zara-Lizzy. Ze kruipt, lacht en is enorm schattig. Het levert veel felicitaties op. Naast mama Monica en papa Lars reageert Chantal Janzen ook. "Gefeliciteerd lieverds!", aldus de presentatrice. "Wat een mooi filmpje!", vindt Roxeanne Hazes. Nog meer felicitaties komen uit de hoek van Anna Nooshin, Kaj Gorgels, Bas Smit en Jessie Jazz Vuijk. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore