Entertainment

OG3NE-zusjes staan stil bij verlies moeder

12 juli 2019 13:29 Aangepast: 12 juli 2019 13:33
Beeld © Instagram @og3ne / Beste Zangers

Het is een zware dag voor OG3NE-zussen Lisa (25), Amy en Shelley Vol (23). Vandaag is het precies twee jaar geleden dat ze afscheid moesten nemen van hun moeder. "Wat voelt dat moeilijk om te geloven", delen de meiden met hun fans.

"Alleen de herinneringen blijven"

"12 juli 2017... Een dag die ons leven compleet zou veranderen", blikt Shelley terug op Instagram. "Al twee jaar lang zien we niet meer jouw prachtige gezichtje, horen we niet meer jouw lieve stem en voelen we niet meer jouw warme aanwezigheid om ons heen. Alleen de herinneringen blijven en ondanks dat die ongelooflijk mooi en liefdevol zijn, doet juist dat alleen nog maar meer pijn."

Ze vervolgt: "Lieve mama, we missen je elke dag. Het is niet voor te stellen hoeveel jaren we nog gaan meemaken zonder jou. Maar daar ga ik vandaag niet over nadenken. Vandaag is het weer even 12 juli 2017... Ik mis je."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

OG3NE zorgt voor kippenvel tijdens Beste Zangers

Ook de oudste van de groep, Lisa, laat weten al twee jaar rond te lopen met een gebroken hart. "Aan de ene kant voelt het alsof we gisteren afscheid van je hebben moeten nemen, de pijn wordt niet minder (je leert je slechts groot te houden voor de buitenwereld en sóms ga je er bijna zelf in geloven)... Aan de andere kant voelt twee jaar ook als een eeuwigheid als ik denk aan alle verdrietige, uitputtende momenten en alle prachtige, mooie tijden waarin we ons kapot-wensten dat je erbij was."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Verdrietige OG3NE-zussen annuleren optreden

Isolde Vol overleed 12 juli 2017 op 48-jarige leeftijd aan de gevolgen van een zeldzame vorm van botkanker.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore