Entertainment

Lil' Kleine heeft niets anders dan bewondering voor Jaimie

12 juli 2019 10:31
Beeld © Instagram @lilkleine

Lil' Kleine (24) en zijn verloofde Jaimie Vaes (29) werden op 9 juni ouders van zoontje Lío. Hoewel de rapper in de wolken is door de komst van zijn kleine jongen, vertelt hij aan Shownieuws dat hij het soms wel nog lastig vindt.

"Ik kan er nog vrij weinig mee"

“Ik vind het geweldig, ik vind het top", vertelt een enthousiaste Jorik in de camera. "Ik moet wel eerlijk toegeven: ik had al heel veel respect voor mijn vrouw,  maar ik heb nog meer respect voor haar gekregen."

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Lil' Kleine op pad met de kleine Lío

Toch heeft hij nog wel moeite om zijn rol als vader te vervullen. "Hij is nog heel jong, heel fragiel dus ik kan er nog vrij weinig mee", legt hij uit. 

Hij kijkt er dan ook naar uit dat zijn mannetje iets ouders is, en hij meer kan doen dan alleen de fles geven. “Het is gewoon leuk als ik thuiskom, maar er is niet heel veel spectaculairs aan."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Naam zoontje Lil' Kleine heeft opvallende betekenis

Lil' Kleine en Jaimie zijn sinds 2017 samen. Het stel was van plan deze zomer te trouwen, maar de bruiloft werd vanwege de zwangerschap uitgesteld. De kersverse vader maakte de geboorte van hun zoontje bekend tijdens zijn optreden op het 7th Sunday Festival in Veghel.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore