Entertainment

Teen Mom-ster Jenelle verzon doodgeschoten hond voor publiciteit

12 juli 2019 03:04 Aangepast: 12 juli 2019 07:27
Beeld © Getty Images

De 27-jarige realityster Jenelle Evans heeft het verhaal dat haar man hun hond heeft doodgeschoten verzonnen. Dat heeft de politie in haar woonplaats donderdag verklaard.

Volgens de Sheriff in Columbus County belde Jenelle eind april de politie om te rapporteren dat haar echtgenoot David de hond naar buiten had gegooid nadat het dier een bijtende beweging naar hun tweejarige dochter had gemaakt. De Teen Mom-deelnemer verklaarde dat ze daarna een schot had gehoord. Agenten kwamen op de melding af, maar vonden geen bloed of hondenlichaam.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Teen Mom-Jenelle Evans wint voogdij kinderen terug

Toen de politie de zaak in de weken daarna onderzocht, veranderde Jenelle haar verklaring. Ze beweerde toen dat ze nooit een schot had gehoord en geen idee had waar de hond was. Ze zou daarbij hebben toegegeven dat ze de zaak had gerapporteerd om publiciteit te genereren.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Teen Mom-Amber verliest mogelijk voogdij in mishandelingszaak

Het incident had een behoorlijke nasleep; de kinderbescherming liet twee van Jenelles kinderen uit huis plaatsen. Afgelopen week kreeg ze de voogdij over haar vijfjarige zoon en dochter van twee terug. De politie verklaarde donderdag dat het de zaak heeft gesloten en geen verdere stappen onderneemt tegen David.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore