Entertainment

Première Descendants afgezegd vanwege Cameron Boyce

12 juli 2019 00:53 Aangepast: 12 juli 2019 08:02
Beeld © Getty Images

Er komt geen feestelijke première voor de derde Descendants-film. Disney maakte donderdag bekend het rodeloperevenement rond de film af te blazen na de dood van de 20-jarige Cameron Boyce.

"We zijn er trots op dat we onderdeel kunnen zijn van wat Cameron Boyce achterlaat"

Cameron overleed afgelopen weekend. De familie van de acteur maakte zondag bekend dat hij in zijn slaap was overleden aan een toeval, die werd veroorzaakt door epilepsie. De acteur werd al jong bekend door rollen in de film Grown Ups en Disneyserie Jessie. In de Descendants-films speelde hij Carlos.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Michelle Obama eert overleden Disney-acteur Cameron Boyce

"We zijn er trots op dat we onderdeel kunnen zijn van wat Cameron Boyce achterlaat, dat we zijn talent kunnen tonen op het scherm", aldus Disney donderdag in een statement. "Maar we zeggen het event rond Descendants 3 dat stond gepland voor 22 juli af. In plaats daarvan doneren we aan The Thirst Project, een goed doel waar Cameron erg bij betrokken was."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Doodsoorzaak Disney-acteur Cameron Boyce onbekend

The Thirst Project is een organisatie die zich inzet voor schoon drinkwater voor iedereen, met een focus op Afrika. Cameron haalde vorig jaar ruim 30.000 dollar op voor de organisatie.

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore