Entertainment

Zombiefans opgelet: Er komt een nieuwe Walking Dead-serie

11 juli 2019 11:25
Beeld © AMC

Fans van bloed en zombies kunnen binnenkort hun hart weer ophalen bij een gloednieuwe Walking Dead-serie. Naast het originele The Walking Dead en de spin-off Fear the Walking Dead, komt er namelijk nóg een spin-off aan.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een derde serie van de populaire franchise. Momenteel telt The Walking Dead al tien seizoenen en de eerste spin-off Fear the Walking Dead heeft er ook al vijf opzitten. Over deze nieuwe derde serie is nog niet veel bekend gemaakt, enkel dat er een seizoen van tien afleveringen wordt gemaakt en dat de opnames deze zomer van start gaan. De verwachting is dat de serie in 2020 in première zal gaan bij AMC, die ook de eerdere series uitzendt. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

The Walking Dead is een lieverdje vergeleken met Black Summer

Naast een serie, zijn de makers ook bezig met verschillende films. In totaal zouden er drie tv-films op de planning staan. In deze films keert een oude bekende terug naar de met zombies overladen wereld. Rick Grimes, gespeeld door Andrew Lincoln, zal namelijk de hoofdrol spelen in deze films en zal het verhaal vertellen wat er met hem is gebeurd.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore