Entertainment

Makers al druk bezig met Stranger Things 4

10 juli 2019 16:31 Aangepast: 10 juli 2019 18:27
Beeld © Netflix

Allereerst een kleine waarschuwing: dit artikel bevat spoilers over het derde seizoen van Stranger Things. Mocht je deze nog niet hebben gebinged, wees gewaarschuwd. De makers zijn in ieder geval klaar voor seizoen vier!

“We zijn erg enthousiast over waar we heengaan met seizoen vier"

Het derde seizoen van Stranger Things wist net als de voorgaande seizoenen de kijker te boeien. Sterker nog, het heeft zelfs een Netflix-record gebroken. In vier dagen tijd zijn al meer dan 40,7 miljoen mensen begonnen aan de populaire sciencefictionserie. Het is dus niet heel gek dat de makers al een idee hebben over het vierde seizoen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

EIN-DE-LIJK: Stranger Things 3 staat op Netflix

Hoewel Netflix zelf nog niks heeft bevestigd, weten de makers Ross en Matt Duffer al precies waar ze heen willen met het verhaal. De kijker is immers met veel vragen blijven zitten na het derde seizoen. Komt Hopper terug? Krijgt Eleven haar krachten terug en keren zij en de Byers weer terug naar Hawkins?

“We willen ons niet in een hoek schrijven”, vertelt Ross. “We hebben daarom al in een vroeg stadium discussies met het schrijversteam om ervoor te zorgen dat we dezelfde richting op gaan. We weten nog niet alles, maar wel de grote lijnen.” Dit is voor de makers geen nieuwe werkwijze. “Aan het einde van seizoen twee wisten we ook al de verhaallijn van Billy en dat er Russen in het spel zouden komen. Maar dat het zich zou afspelen in het winkelcentrum, dat kwam pas later. Ook toen wisten we de grote lijnen en vulden we de details pas later in”, vervolgt hij.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

De trailer van Stranger Things seizoen 3 is eindelijk hier

Hoewel het slechts globale ideeën zijn, weten de broers één ding zeker: “We zijn erg enthousiast over waar we heengaan met seizoen vier. Het gaat heel anders aanvoelen dan het vorige seizoen. Dat is goed en juist spannend.” De broers lichten al wel een tipje van de sluier op: “Het grootste wat er gaat gebeuren, is dat er meer verhaallijnen buiten Hawkins komen.”

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van