Ga naar de inhoud
Entertainment

Nieuw seizoen Are You The One? in teken van biseksualitieit

Beeld © Instagram @areuthe1?

Het MTV-programma Are You The One? gooit het dit seizoen over een heel andere boeg. De liefde vinden wordt een stuk moeilijker voor de deelnemers, alle zestien zijn ze namelijk biseksueel.

"Als je perfecte match voor je stond, zou je het dan doorhebben?"

De perfecte match vinden, is in het echte leven te moeilijk voor de deelnemers van Are You The One?, maar de show zoekt de volmaakte man of vrouw voor ze. Alleen wordt hen niet verteld wie hun perfecte match is. Daarom moeten ze gedurende hun tijd in een luxe villa uitzoeken wie van de overige kandidaten hun ideale partner is. Maar deze keer geeft het programma er een andere twist aan: alle gelukszoekers zijn biseksueel en kunnen dus zowel aan een man als aan een vrouw gekoppeld zijn. 

"Als je perfecte match voor je stond, zou je het dan doorhebben?", is de centrale vraag van de serie. Deze keer wordt het dus nóg moeilijker voor de kandidaten. Maar als het ze allemaal lukt, krijgen ze gezamenlijk één miljoen dollar. Dat is een prijzengeld van vijftigduizend per persoon. Hiermee is het nog altijd de hoogste pot in de geschiedenis van MTV. Van de zeven volbrachte seizoen van de show, die in 2014 begon, wisten de kandidaten tot zes keer toe alle perfecte matches te vinden en het geld te winnen.

MTV
Lees ook:
MTV ontslaat Teen Mom-Jenelle om gedode hond

Het nieuwe seizoen van Are You The One? is vanaf vanavond om 21.30 uur te zien op MTV in Nederland. 

Bron: RTL Boulevard
Meer over