Entertainment

Michelle Obama eert overleden Disney-acteur Cameron Boyce

10 juli 2019 13:06 Aangepast: 10 juli 2019 13:06
Beeld © Getty Images

De dood van de 20-jarige Disney-acteur Cameron Boyce sloeg keihard in bij fans. Inmiddels hebben meerdere oud-collega's en familieleden gereageerd, maar ook Michelle Obama treurt om de tienerster.

"Ik had het genoegen Cameron een paar keer te ontmoeten"

Michelle Obama heeft op Twitter een eerbetoon gebracht aan de wijlen Cameron Boyce. De Disney-ster heeft een enorme indruk op haar gemaakt toen hij een keer langskwam in het Witte Huis. "Ik had het genoegen Cameron een paar keer te ontmoeten", vertelt de voormalige First Lady. "Op de set, in het Witte Huis en tijdens een project. Genoeg tijd om in te zien dat hij niet alleen een enorm talentvol persoon was, maar ook een goed hart had."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Doodsoorzaak Disney-acteur Cameron Boyce onbekend

"Mijn liefde en gedachten gaan uit naar zijn familie, vrienden en zijn vele, vele fans", sluit Michelle het emotionele bericht af. Cameron en Michelle hadden een gedeelde passie voor goede doelen. De jonge acteur kreeg vorig jaar mei nog de Pioneering Spirit Award voor zijn liefdadigheidswerk. 

Cameron Boyce overleed op 20-jarige leeftijd in zijn slaap. De eerste autopsie wees niets geks uit. De acteur had wel epilepsie. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore