Entertainment

Teen Mom-Jenelle: 'Mijn huwelijk is sterker dan ooit'

09 juli 2019 15:16 Aangepast: 09 juli 2019 15:45
Beeld © Instagram @j_evans1219

De band tussen Teen Mom's Jenelle Evans en haar man David Eason is sterker dan ooit. De realityster vertelt haar fans hoe gelukkig ze is nu ze haar kinderen weer terugheeft. Zij werden uit huis geplaatst nadat David de hond doodde.

"Super dankbaar en gelukkig"

Jenelle en David beginnen met een schone lei, ze laten al het drama achter zich. Het drama ging over familiehond Nugget die werd gedood door haar echtgenoot, omdat het beestje zou hebben uitgehaald naar hun dochtertje. De kinderen zijn weer thuis, de rechtszaak is voorbij. Jenelle is maar wat blij dat ze de vierjarige Kaiser en de tweejarige Ensley weer bij zich heeft. Zo vertelt de realityster op Instagram. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Teen Mom-Jenelle viert dat ze haar kinderen terug heeft

De Teen Mom-ster zegt "super dankbaar en gelukkig" te zijn dat haar kindjes terug zijn. Haar oudste zoon, de negenjarige Jace, blijft wél bij oma Barbara wonen. Dat is al jaren zo, maar volgens Jenelle zal haar zoon "binnenkort fulltime" terugkomen. Ook de kinderbescherming laat het stel (voorlopig) met rust. "De rechtszaak is helemaal klaar. Ook de kinderbescherming bemoeit zich niet meer met ons. Alles wat ze als bewijs hadden, stond op losse schroeven", aldus Jenelle. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Echtgenoot Teen Mom-Jenelle: 'Oma sluit dochtertje op'

Teen Mom-fans wilden graag weten hoe Jenelle zich voelde toen David haar hondje doodmaakte. Eén fan vroeg of "het moeilijk was om bij David te blijven na het incident." Openhartig als ze is, wilde Jenelle hier best wat over kwijt. "Eerlijk gezegd, ja. We konden elkaar een week niet uitstaan en spraken elkaar toen nauwelijks", legt ze uit. "Hij weet dat het mij heel veel pijn heeft gedaan. Maar nu er wat tijd overheen is gegaan, is onze relatie een stuk sterker geworden dan het was. Bovendien heeft David anger managementlessen gevolgd." 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore