Entertainment

Monica Geuze na vijf weken zonder vriend: 'Ik mis hem té erg'

09 juli 2019 13:57 Aangepast: 09 juli 2019 13:58
Beeld © Instagram @monicageuze

Het valt Monica Geuze zwaar dat haar vriend, Lars Veldwijk, alweer vijf weken niet in Nederland is. De voetballer was in Egypte om met zijn team te spelen in de Zuid-Afrika Cup. En hoewel de vlogster heel blij is voor haar vriend, mist ze hem ook enorm.

“Ik had een beetje de hoop dat ze vanavond zouden verliezen”

Monica gaat in haar nieuwste vlog twee daagjes naar Egypte. “Ik ga Lars weer zien, dus daar heb ik heel veel zin in”, vertelt ze. Helaas mocht het stel niet bij elkaar op de kamer slapen en moest de vlogster een hotel boeken. Lars is in Egypte om samen met zijn team zich voor te bereiden op de wedstrijd van de dag erna.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monica Geuze: 'Vriendschappen komen en gaan'

Het zit er al snel weer op voor de vlogster, maar toch is ze blij om thuis te zijn. “Ik heb zo veel zin om haar te zien”, vertelt Monica over haar dochtertje Zara-Lizzy. Daarnaast komt er een verrassing binnen voor de brunette en de kleine spruit. “Ik heb het de hele tijd over een kuikentje en nu heeft hij een kuikentje besteld”, lacht ze. “Echt heel schattig.” Maar het is achteraf een emotionele reis voor Monica, zeker wanneer ze er achterkomt dat Lars nog langer wegblijft. “Het is niet dat ik ervan uit ging, maar ik had een beetje de hoop dat ze vanavond dan wel zouden verliezen”, legt ze uit.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monica Geuze deelt make-uproutine

“Dan zouden ze eruit liggen en hadden we plannen gemaakt om op vakantie te gaan.” Maar dat plan ging niet door, Lars en zijn team wisten tóch de wedstrijd te winnen. “Dat is natuurlijk fantastisch, begrijp me niet verkeerd.” Het valt haar zwaar. “Ik vind het gewoon zó jammer, ik mis hem zó erg.” Het heeft er wel voor gezorgd dat ze een beter inzicht kreeg in wat ze eigenlijk aan elkaar hebben. “Ik realiseer me dat we het ouderschap het afgelopen jaar samen hebben gedaan”, verklaart Monica. “Als hij dan weg is, merk je het verschil enorm.”

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore