Entertainment

Vader Meghan Markle was graag bij doop Archie geweest

07 juli 2019 10:49 Aangepast: 07 juli 2019 12:23
Beeld © ANP

Thomas Markle betreurt het dat hij niet was uitgenodigd voor de doop van zijn kleinzoon Archie Harrison Mountbatten-Windsor. De 74-jarige vader van Meghan was er graag bij geweest, zegt hij tegen Mail on Sunday.

"Natuurlijk zou ik het leuk hebben gevonden om erbij aanwezig te zijn"

"Mij is gevraagd of ik graag naar Groot-Brittannië was afgereisd om de doop van mijn nieuwe kleinzoon bij te wonen. Ik was een misdienaar op twaalfjarige leeftijd, een lid van de kerk sinds mijn veertiende en Archie is mijn nieuwe kleinzoon, dus natuurlijk zou ik het leuk hebben gevonden om erbij aanwezig te zijn zodat ik Archie en zijn ouders alle gezondheid en geluk zou kunnen toewensen", aldus Thomas.

De vader van Meghan heeft geen contact meer met zijn dochter en schoonzoon prins Harry sinds begin vorig jaar. Toen werd duidelijk dat hij vlak voor de bruiloft van Harry en Meghan had geposeerd voor paparazzifoto's. Sindsdien sprak hij meerdere keren met journalisten over zijn frustratie over het gebrek aan contact met zijn dochter.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Meghan Markle voor het eerst alleen op pad sinds Archie

De twee maanden oude Archie werd zaterdag achter gesloten deuren gedoopt in de privékapel van Windsor Castle. De hertog en hertogin van Sussex kozen voor een kleinschalige gelegenheid. Bij de ceremonie waren volgens Britse media niet meer dan 25 genodigden aanwezig. Grote afwezige was koningin Elizabeth, die vanwege verplichtingen niet in Windsor was.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore