Entertainment

Geordie Shore-Gaz wordt weer vader

06 juli 2019 14:32 Aangepast: 06 juli 2019 14:34
Beeld © Instagram @gazgshore

Geordie Shore-ster Gaz Beadle wordt binnenkort voor de tweede keer vader. Hij en zijn liefje Emma zijn in verwachting van een meisje.

"Denk nog steeds niet dat het al is ingezonken"

Op Instagram blikt de realityster terug naar afgelopen weekend, toen ze erachter kwamen dat ze beschuit met roze muisjes konden inslaan. "Denk nog steeds niet dat het al is ingezonken", schrijft hij bij een prachtige foto van zijn groeiende gezin.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Weddingbells! Geordie Shore-Holly en Jacob zijn verloofd

De aanstaande mama en papa hebben al een zoontje en maakten op Vaderdag bekend dat de kleine Chester een grote broer wordt. "We kunnen eindelijk ons geweldige nieuws delen. Baby nummer 2 op komst", schreef een opgeluchte Emma toen op Instagram. "Ik ben zo opgewonden omdat Chester een broer of zus heeft en ons huis een beetje gek maakt."

Het stel krijgt deze keer een meisje, hoewel ze ervan overtuigd waren nog een jongetje te mogen verwelkomen. Zo laat Emma weten via Instagram.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Geordie Shore-ster Marnie is zwanger van eerste kind

De 31-jarige en zijn Emma zijn sinds 2016 een stelletje. Hiervoor vormde Gaz een koppel met Charlotte, die ook onderdeel was van de Geordie Shore-cast. Toen Emma in verwachting was van hun eerste, zette Gaz een punt achter de realityshow.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore