Entertainment

Teen Mom-sterren Ryan en Mackenzie verwachten tweede kindje

06 juli 2019 12:42 Aangepast: 06 juli 2019 12:44
Beeld © Instagram @mackedwards95

Beschuit met roze muisjes voor Teen Mom-Ryan Edwards! De realityster en zijn Mackenzie worden voor de tweede keer ouders. Het koppel bracht het nieuw naar buiten door een foto te delen van de echo op Instagram.

"Baby Girl Edwards is coming in January"

"Baby Girl Edwards is coming in January", schrijft de mommy to be uitgelaten op Instagram. Het wordt een drukke boel in huize Edwards, want het stel kreeg in oktober 2018 ook al zoontje Jagger.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Teen Mom-Amber opgepakt wegens huiselijk geweld

Samen met Maci Bookout heeft Ryan ook al een zoontje, de tienjarige Bentley. Mackenzie heeft ook al een kindje uit een eerder huwelijk: Hudson.

Volgens Mackenzie staat vooral de moeder van Ryan te springen, omdat ze nu eindelijk een kleindochter krijgt. "Ik weet zeker dat ze in alle staten is", liet een volger achter bij de post. Waarop Mackenzie reageerde met: "Dat is een understatement."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Teen Mom-Jenelle Evans wint voogdij kinderen terug

De zwangerschap zal deze keer wel anders verlopen dan die van zoontje Jagger. Toen was Ryan namelijk niet aanwezig om zijn liefje te steunen, omdat hij in een afkickkliniek zat. En dat zijn ook de fans niet ontgaan. Onder de post lieten ze bezorgde comments achter.

Hoewel het goed bedoeld was, heeft Mackenzie om haar roze wolk te beschermen inmiddels de reacties onder de foto uitgeschakeld.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore