Entertainment

PLL-actrice Shay Mitchell verklapt geslacht baby

05 juli 2019 11:16
Beeld © Getty Images

Een spektakel, zo kunnen we de gender reveal van de eerste baby van Shay Mitchell noemen. En fans kunnen meegenieten, want de Pretty Little Liars-actrice deelt alles op haar YouTube-kanaal.

"Ik weet bijna zeker dat het een jongetje wordt"

Op YouTube deelt Shay Mitchell alle perikelen rondom haar eerste zwangerschap. De You-actrice liet eerder ook al via haar kanaal weten dat ze samen met met vriend Matte Babel een kindje verwachtte. Nu heeft ze onthuld wat het geslacht is van hun baby. "Ik weet bijna zeker dat het een jongetje wordt", vertelt Shay. "Een meisje zou payback voor me zijn. Mijn ouders zouden echt zeggen: 'Kijk, dat is karma!'"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

PLL-actrice Shay Mitchell weer in verwachting

De geslachtsonthulling doet ze op wel heel bijzondere wijze. Shay laat haar personal assistent, die het geslacht als enige van de gynaecoloog te horen heeft gekregen, twee Power Rangers inhuren, een roze en een blauwe, die het tegen elkaar moesten opnemen. Ook vraagt ze vrienden naar het geslacht van haar ongeboren kindje. Zij denken unaniem dat het een meisje wordt, terwijl  Shay gelooft dat het een jongetje wordt. 

Tijdens het duel tussen de Power Ranger kijken Shay en Matte toe wie er met de winst vandoor gaat. Heel even lijkt het allemaal in de soep te lopen, de twee superhelden belanden namelijk in het zwembad en krijgen dan nauwelijks lucht door het pak. Het levert een hoop gelach en verwarring op bij de aanstaande ouders. Uiteindelijk blijkt er maar één de échte winnaar te zijn: de roze Power Ranger. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gaat deze PLL-actrice in Riverdale spelen?

"Oh mijn god, iedereen wist het!", roept Shay uit. Zes van de acht vrienden die ze naar het geslacht hadden gevraagd, gaven aan dat ze aan een meisje dachten. Het koppel had zelf sterk het gevoel dat ze een jongetje kregen. Maar dat mag de pret uiteraard niet drukken. De actrice vertelt ook dat ze "natuurlijk" heel blij is met het nieuws. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore