Entertainment

Rihanna maakt statement tijdens Fourth of July

05 juli 2019 02:55 Aangepast: 05 juli 2019 08:32
Beeld © Getty Images

Op 4 juli, de dag waarop Amerika z'n onafhankelijkheid viert, herinnert Rihanna de wereld eraan dat het immigranten zijn die het land groot hebben gemaakt.

"Overal waar ik ga, behalve Barbados, ben ik een immigrant”

De 31-jarige popster is tegenwoordig ook ontwerpster. Page Six toont een foto van haar op Barbados, waar ze oorspronkelijk vandaan komt, in een mode-look met een overduidelijke boodschap. Ze draagt een t-shirt uit haar eigen collectie. Op haar rug valt in grote letters het woord 'immigrant' te lezen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rihanna en Seth Meyers hebben het wel heel gezellig

Rihanna lanceerde de intussen uitverkochte modelijn als antwoord op de controversiële immigratiepolitiek van president Trump. Met de kleding verwijst Rihanna naar zowel de crisis aan de Amerikaanse grens als naar haar eigen eiland-afkomst.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Pijnlijk! Nike haalt sneakers uit de handel na kritiek

"Ik ben trots op het woord immigrant", zei Rihanna eerder. "Ik realiseer me dat je van een nederige afkomst kunt zijn en dan alles kunt bereiken waar je je maar toe wilt zetten. De wereld wordt je oester en er zijn geen grenzen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Zangeres Rihanna lanceert eigen kledinglijn

De zangeres zei verder: "Overal waar ik ga, behalve Barbados, ben ik een immigrant. Ik denk dat mensen dat vaak vergeten. Ze zien het merk Rihanna. Maar het is belangrijk dat mensen zich realiseren dat, als je van mij houdt, er velen zijn zoals ik. Er zijn een miljoen Rihanna's in de wereld die als vuil worden behandeld."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore