Mis niets van Love Island

Yes! Er komt een nieuw seizoen van Love Island

04 juli 2019 21:13 Aangepast: 04 juli 2019 22:03
Beeld © RTL

Nu het einde in zicht is van het eerste seizoen van Love Island en de zoektocht naar ware liefde voor Nederlandse en Vlaamse singles zijn climax bereikt, vallen de kijkers in een diep zwart gat. Fans hoeven niet lang te treuren, Love Island komt namelijk met een gloednieuw seizoen! Deze zal exclusief te zien zijn bij Videoland.

"Een logische keuze"

Het programma blijkt een groot succes te zijn bij de streamingdienst: na vijf weken is 43% van alle Videoland-abonnees begonnen aan Love Island. Peter van der Vorst noemt het dan ook een logische stap om de serie exclusief bij de streamingdienst uit te brengen: “De relatief jonge doelgroep van 'Love Island' zit niet elke dag stipt om 20.30 uur voor de tv, maar is vooral online te vinden. Dat is de reden dat we het huidige seizoen zowel bij Videoland als RTL 5 aanbieden. Bij Videoland bereiken we onze fans op het moment dat zij dat willen en dat zien we terug in de goede cijfers van dit seizoen. Gezien dit succes is het een logische keuze om dit najaar een exclusieve Videoland-versie van 'Love Island' aan te bieden.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zo zag Love Island-Laurens er vroeger uit

Zondag wordt duidelijk welk koppel volgens de kijkers het sterkste koppel is en kans maakt om niet alleen met elkaar, maar ook met een geldbedrag van 25.000 euro naar huis te gaan. Klinkt dit nu als muziek in je oren? Goed nieuws, singles die op zoek zijn naar de ware liefde kunnen zich hier opgeven. 

Het nieuwe seizoen zal vanaf september te zien zijn bij Videoland. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore