Roddelen maar: Temptation Gossip 2019

Temptation-Quentin openhartig over zwangerschap Channah

05 juli 2019 10:08 Aangepast: 05 juli 2019 22:37
Beeld © RTL Boulevard

In de nieuwste Temptation Gossip staat Quentin centraal. Ferry bezoekt hem in zijn gym. De twee bespreken Quentins liefdesleven, toekomstplannen én de baby die onderweg is.

“Ze heeft een heel lieve kant en ze heeft echt een bitch-kant"

Ferry gaat op bezoek bij Quentin. De VIP deed mee aan het programma met zijn vriendin Channah, maar vlak voor de opnames wisten ze al dat zij zwanger was van hun eerste kindje. Toch besloten ze samen naar Thailand te gaan en de verleiding aan te gaan. “We gaan dit gewoon doen”, legt hij hun gedachtengang uit. “We gaan gewoon doen alsof onze neus bloedt. En we gaan dit gewoon overleven.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

VIPS kunnen verleiding nauwelijks weerstaan op Temptation

Channah zou nu ongeveer een halfjaar zwanger moeten zijn. “We kwamen een paar dagen voordat we gingen erachter”, herinnert Quentin zich. “En ik zei meteen tegen haar: ‘Kijk, als je het niet wil doen, dan doen we het niet.’ Maar zij zei juist: ‘F*ck it, we hebben ons opgegeven en we gaan dit gewoon doen.’” Het stel leerde elkaar een tijd geleden kennen tijdens uitgaan. “Toen was ze nog de lieve Channah”, grapt Quentin een beetje. “Heeft ze meerdere gezichten dan?” vraagt Ferry zich af. “Ze heeft een heel lieve kant en ze heeft echt een bitch-kant. Echt, dat is niet leuk”, legt hij uit.

Het liefdesleven van het het stel begint heet en hevig. “Aan het begin hadden we elke dag seks”, vertelt Quentin openhartig. “Dat was echt genieten, maar nu is dat wel minder geworden. Wil niet zeggen dat ik ben uitgekeken. Maar zij weet van mij dat ik het vrijgezellenleven gewend ben. Dat ik het gewend ben om het elke week met iemand anders te doen. Elke keer iets nieuws. Als je dan heel lang met één meisje bent, is dat gewoon lastig.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-presentatrice Annelien na 13 jaar single

Vervolgens deelt de VIPS-deelnemer intieme pikante details over zijn seksleven met Channah. Ook vertelt Quentin welke verleidster voor hem het gevaarlijkst zal zijn tijdens het programma. “Moeilijk, maar dan denk ik Shané.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hilarisch: Dit ging er allemaal mis bij Temptation VIPS

Bekijk hieronder de aflevering van vorige week met Shirley. Iedere donderdag om 09.00 uur verschijnt er een nieuwe aflevering van Temptation Island VIPS en iedere vrijdag een van Temptation Gossip.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore