Entertainment

Johnny Depp roept James Franco op in rechtszaak tegen ex

03 juli 2019 03:26 Aangepast: 03 juli 2019 07:40
Beeld © ANP

Johnny Depp wil dat James Franco getuigt in de zaak rond zijn vermeende mishandeling van ex Amber Heard. Volgens de advocaten van de acteur is James een van de mensen die Amber heeft gezien vlak na het moment waarop Johnny een telefoon in het gezicht van zijn toenmalige vrouw zou hebben gegooid.

Op beveiligingsbeelden is te zien dat James een dag na het vermeende incident in het voorjaar van 2016 in het appartementencomplex dat Johnny en Amber deelde in de lift stapt met de Aquaman-actrice. Volgens The Blast verklaart het juridische team van Johnny in rechtbankpapieren dat het zowel James als Ambers ex Elon Musk wil spreken als getuige.

De advocaten stellen dat ze bewijs hebben dat de mannen Ambers gezicht hebben gezien "in de dagen en nachten tussen het moment waarop meneer Johnny haar zou hebben geraakt en de dag waarop ze naar de politie ging met opgeverfde 'blauwe plekken' om een contactverbod te krijgen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Fans diep onder de indruk van zingende Johnny Depp

De dagvaardingen zijn onderdeel van een smaadzaak die Johnny eerder dit jaar aanspande tegen Amber. Die gaat onder meer over een essay dat zij schreef over huiselijk geweld, waarin ze haar ex-man niet noemt, maar volgens zijn advocaten wel duidelijk is dat het om hem gaat. Johnny ontkent dat er geweld plaatsvond binnen het huwelijk.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore