Ga naar de inhoud
Entertainment

Deze mannen maken kans op rol Elvis Presley in nieuwe film

Beeld © Getty Images

De trend van biopics over beroemde zangers en bands blijft zich voortzetten met een nieuwe film over het leven van Elvis Presley. Maar de grote vraag is: wie gaat de rock-'n-roll-icoon spelen? Volgens The Hollywood Reporter zouden vijf jonge acteurs kans maken op de rol.

Elvis zien? Dat kan. Er komt een film over de rock-'n-roll-held. En deze rol zou weleens gespeeld kunnen worden door één van de volgende vijf acteurs: Harry Styles, Miles Teller, Austin Butler, Aaron Taylor-Johnson of Ansel Elgort. Dat meldt The Hollywood Reporter. De regisseur van de biopic zou wel al zijn gekozen. Niemand minder dan Baz Luhrmann, bekend van Moulin Rouge, Romeo + Juliet en The Great Gatsby, zal de taak op zich nemen. 

Harry
Lees ook:
Harry Styles op hakken op rode loper Met Gala

Harry Styles heeft al enige ervaring met film. Het einde van One Direction betekende zowel een solo-album als zijn eerste filmrol in de hitfilm Dunkirk. Ansel Elgort is voornamelijk bekend geworden door zijn rol in The Fault in Our Stars, maar ook Baby Driver en de Divergent-filmserie. Bovendien zal hij ook te zien zijn in de nieuwe versie van The West Side Story en de boekverfilming van The Golfinch. 

Aaron Taylor-Johnson is te zien in Kick-Ass, Avengers: Age of Ultron en Nocturnal Animals. De andere kanshebber is Austin Butler. De vriend van Vanessa Hudgens is bekend geworden door The Shannara Chronicles en speelt binnenkort in Once Upon a Time in Hollywood. Als laatste zou Miles Teller in de running zijn. Hij was ook te zien in Divergent en zal volgend jaar de hoofdrol spelen in de vernieuwde versie van Top Gun. Tom Cruise 2.0 dus.

Wordt
Lees ook:
Wordt Rocketman de Bohemian Rhapsody van dit jaar?

De enige rol die al is vergeven, is die van de manager van de wijlen zanger, Tom Parker. Tom Hanks zal hem gaan vertolken. De relatie tussen Elvis en zijn manager zou, volgens The Hollywood Reporter, een belangrijk onderdeel van de film zijn. Het Amerikaanse blad meldt dat ze verwachten binnen enkele weken zeker te weten wie de iconische King of Rock and Roll zal gaan spelen. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore