Entertainment

Temptation-presentatrice Annelien na 13 jaar single

02 juli 2019 11:41 Aangepast: 02 juli 2019 13:06
Beeld © Instagram @anneliencoorevits

Annelien Coorevits en voetballer Olivier Deschacht hebben volgens Het Laatste Nieuws een punt gezet achter hun relatie. De twee waren dertien jaar samen en hebben twee kinderen: dochtertje Elena van acht en zoontje Luís van vier.

"Als Disney-fan vond ik het jammer dat met ouder worden ook het besef kwam dat de prins op het witte paard niet bestaat"

Annelien heeft de afgelopen jaren heel wat harten zien breken in Temptation Island. Nu is zij zelf degene die de break-up moet verwerken. Toch geloofde zij nooit in de ware liefde. In Humo zei ze laatst nog: "Als Disney-fan vond ik het jammer dat met ouder worden ook het besef kwam dat de prins op het witte paard niet bestaat." Opvallend is wel dat het hele gezin afgelopen weekend nog naar Disneyland Parijs ging.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Annelien: 'Ik laat het nu aan de kijker om te oordelen'

De voormalig Miss België en voetballer waren al tien jaar samen toen ze in 2017 in het geheim trouwden. Hun kinderen waren toen oud genoeg om de bruiloft mee te maken. In de zomer van 2018 deden ze het hele feest nog eens over en trouwden ze voor de kerk. Nu komt er dus een einde aan hun liefdesgeluk. Ze wonen al enkele weken niet meer samen, maar zijn nog niet officieel gescheiden.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore