Entertainment

Kimberley Klaver voor de eerste keer moeder geworden

02 juli 2019 09:39 Aangepast: 02 juli 2019 10:19
Beeld © Instagram @kimberleyklaver

De maand is goed begonnen voor Kimberley Klaver. De actrice is gisteren namelijk bevallen van haar eerste kindje. Ondanks dat haar mannetje een maand te vroeg werd geboren, maken moeder en zoon het goed. Zo laat ze weten via Instagram.

"Zo trots op deze kleine sterke man"

De actrice, bekend van hits als Verliefd op Ibiza en Spangas op Survival, vertelde eerder aan RTL Boulevard dat ze in augustus haar eerste kindje in haar armen hoopte te houden. Maar gisteren, op 1 juli, is haar engeltje al ter wereld gekomen.

Het ventje, dat de naam Julius Laurens Alexander van den Bergh heeft gekregen, is daarmee een maand te vroeg. Maar volgens de kersverse mama doet 'ie het super goed. "Zo trots op deze kleine sterke man", schrijft ze verliefd bij de post waarin ze het nieuws bekendmaakt. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Kimberley Klaver zwanger van eerste kindje

Onder de post bedankt ze ook iedereen in haar omgeving die haar de afgelopen periode heeft gesteund, met in het bijzonder haar lieve vriend. "Vooral dankbaar voor Michel die mij zo ontzettend heeft ondersteund en door de bevalling heeft geholpen. Met motiverende woorden, ademen, wakker schudden, info helder overbrengen, washandjes in gezicht, echt alles. We hebben dit samen gedaan. Trots op mijn twee mannen."

Next op de planning? Lekker bijkomen en in rust genieten van de kleine Julius en "hem alle liefde geven van de wereld", aldus Kim.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Kimberley Klaver onthult het geslacht van haar eerste kindje

De actrice is een klein jaar samen met haar vriend Michel. Zij kende hem al vijftien jaar toen vorige zomer de vonk oversloeg. De actrice was daarvoor negen jaar samen met Bas Schothorst.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore