Entertainment

Jaimie Vaes deelt eerste foto sinds geboorte baby Lío

01 juli 2019 20:45 Aangepast: 02 juli 2019 11:34
Beeld © Instagram @jaimievaes

Een kleine drie weken geleden kwam het eerste kindje van Jaimie Vaes en Lil' Kleine ter wereld. Lío Zion Vaes Scholten heet het mannetje van de brunette en de rapper.

"Mama en papa"

"Mama en papa", zet Jaimie bij de foto van haarzelf en liefje Lil' Kleine. De twee gloednieuwe ouders zijn te zien in een supersnelle Rolls Royce met oranje bekleding. Ook de rapper vindt het een prachtig plaatje en reageert met een hartje en een trofee. Hij is niet de enige die het een leuk kiekje vindt. "Wat een foto", reageert Nathan Moszkowicz. "Waaaah top", vindt Bas Smit. Fans zijn ook onder de indruk. "Dit noem ik nou couple goals", "Knappies" en vooral heel veel emojis staan onder de foto. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jaimie Vaes openhartig over zwangerschap

Sinds de geboorte van Lío is Jaimie behoorlijk stil geweest op sociale media, maar Lil' bleef lekker doorgaan met posten. Ook bracht hij een nieuw nummer uit én is hij op vakantie geweest naar Ibiza. De rapper bracht afgelopen vrijdag Af en toe uit van zijn nieuwe cd: Het Album. Hiervan verschenen al eerder de hits Het Geluid en Dichterbij Je. Bij dat laatste nummer kwam een videoclip uit waarin zijn liefje Jaimie de hoofdrol speelde. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore