Roddelen maar: Temptation Gossip 2019

Temptation-Shirley: 'Damian liegt over alles'

28 juni 2019 09:44
Beeld © RTL/Temptation Gossip

In de eerste Temptation Gossip van het nieuwe VIPS-seizoen gaat RTL Boulevard online-presentator Ferry Doedens op bezoek bij Shirley. Hij vraagt de blondine het hemd van het lijf over alles: Temptation, seks en Damian.

"Ik ben daar een keertje boos over geworden en toen zei hij ook dat hij die aandacht wil"

De 24-jarige Shirley doet mee aan Temptation Island VIPS samen met haar vriend Damian, die bekend is van Oh Oh Daar Gaan We Weer. Om de blondine een beetje beter te leren kennen, gaat Ferry bij haar langs om pikante vragen te stellen. Shirley en Damian waren in eerste instantie eigenlijk friends with benefits. “We appten eigenlijk helemaal niet zo heel veel”, legt de blondine uit. “Dan ging hij me ineens appen of ik kwam blijven slapen. Alleen dat en daarna hoorde ik weer niets meer.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Deze verleidster is nu al meest gevreesd in Temptation VIPS

Het eerste fragment dat de twee samen bekijken laat zien dat Damian het wel voor zich ziet dat de twee gaan samenwonen. Maar volgens Shirley stond dit helemaal niet op de planning. “Hij heeft altijd die plannen gehad, maar ik wilde dat niet. Ik heb dat ook al heel vaak tegen hem gezegd.” En toen verkondigde hij dit opeens tijdens het programma. “Ik schrok me dood.” 

Bovendien zou Damian er een handje van hebben om te liegen. In het programma legt Shirley aan Channah uit dat haar vriend beweerde heel dure kerstcadeaus te hebben gekocht voor haar, maar zij niets voor hem. “Ik had een ketting, die ik één keer om kon doen en toen was ‘ie rood geworden onder de douche”, legt ze uit. Het is niet dat het haar dwarszit dat hij haar een goedkoop cadeautje heeft gegeven, het zou gaan om het feit dat hij erover liegt. “Ik ben daar een keertje boos over geworden en toen zei hij ook dat hij die aandacht wil”, legt Shirley uit. “En negatieve aandacht is ook aandacht, zei hij.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-Sidney laat hilarische tattoo zetten

Even later wil Ferry meer weten over het verleden van Shirley. En daarom bekijken ze een paar jeugdkiekjes van de blondine. “Je ziet er in deze foto al heel goed uit en nog steeds. Ik vind dat je een heel sexy lichaam hebt”, aldus Ferry. “Nou, ik doe dus helemaal precies niets hoor”, reageert Shirley lachend. Ze legt uit dat ze niets doet om een goed lichaam te hebben, dus ook niet naar de gym. “Ik kan daar gewoon niet tegen. Dan denk ik: ‘Ja, doei, dan maar dik’.” Shirleys lichaam is ook versierd met een paar tatoeages. En eentje daarvan heeft een wel heel bijzonder iemand bij haar gezet: Pommeline. “Hier staat Temptation in het Thais.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-Rodanya en Morgan vliegen elkaar in de haren

Ook Shirleys seksleven komt ter sprake. Wanneer haar gevraagd wordt hoe Damian in bed is, blijft de blondine verdacht stil en glimlacht ze een beetje. Daarnaast onthult ze dat ze wel van een beetje ruig houdt en dat haar bedpartners op drie handen te tellen zijn. Shirley beweert ook dat het niet moeilijk voor haar was om geen seks te hebben, terwijl ze meedeed aan Temptation. “Dat maakt mij niet zoveel uit”, vertelt de 24-jarige. “Ook al is het een jaar.” Ferry kan het nauwelijks geloven. “Daar had ik het echt niet moeilijk mee.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Koppels geconfronteerd met nieuwe twist in Temptation VIPS

Iedere vrijdag verschijnt er een nieuwe Temptation Gossip met Ferry en één van de deelnemers van Temptation Island VIPS. Nieuwe afleveringen van het programma zijn iedere donderdag te zien bij Videoland. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore