Entertainment

Deze verleidster is nu al meest gevreesd in Temptation VIPS

27 juni 2019 11:22 Aangepast: 27 juni 2019 11:25
Beeld © RTL/Ben Zander

Het is eindelijk zover: de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS is te zien bij Videoland. Het heftige programma staat garant voor een hele hoop drama en wilde feestjes, vooral door de aanwezigheid van één verleidster.

"Dat is het enige meisje waar ik bang voor ben"

Thomas en Yasmin, Fabrizio en Pommeline, Damian en Shirley en Quentin en Channah gaan de ultieme relatietest aan in het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS. De stelletjes krijgen het zwaar te verduren in de eerste aflevering. Na één nachtje samen in Thailand is het gelijk tijd voor de uitdaging. De stelletjes worden naar Yolanthe en Kaj gebracht, waarbij ze te horen krijgen dat het avontuur van start gaat. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-Sidney laat hilarische tattoo zetten

De koppels nemen afscheid van hun partners, wat een emotionele bende is. Vervolgens gaan de dames en de heren naar een apart huis. Iedereen wacht op het moment dat de verleiders en verleidsters aankomen, maar dat komt pas de dag daarna. De presentatoren introduceren wel alvast de mannen en vrouwen die hun relaties gaan proberen kapot te maken. Tot grote schrik van beide huizen is er een overvloed aan mensen die hen gaan vergezellen: maar liefst veertien verleidsters en dertien verleiders. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zijn Temptation Island VIPS-Channah en Quentin uit elkaar?

Eén van de verleidsters die aanwezig is, Lie, komt als een grote shock voor Pommeline en Channah, die haar al kennen. "Oh my god!", schreeuwen de dames het uit wanneer ze haar zien. De blondine heeft namelijk meegedaan aan Ex On The Beach: Double Dutch, waar Quentin haar ook goed heeft leren kennen. Ook verleidster Shané maakt gelijk indruk op Channah, omdat zij naast Quentin staat. "Ik ben lekkerder dan jij. Ik zal goed op hem passen, lieve schat", roept de krullenbol naar Channah. Dit valt niet goed bij de vriendin van Quentin. "Hou je bek, hoer. Ik maak je dood", roept ze terug. "Ik hou er gewoon niet van, andere meiden om mijn vriend heen."

Pommeline kan het allemaal niet aan wanneer ze ziet dat Lie meedoet aan het programma en barst keihard in tranen uit. Haar vriend heeft namelijk ook een avontuurtje met haar beleefd. "Fabrizio heeft een verleden met Lie, dus dat is sowieso niet fijn", legt ze uit. "Dat is het enige meisje waar ik bang voor ben." Gelukkig zijn de andere meiden er om haar te steunen. Lie vindt het allemaal wat overdreven. "Echt roepen: 'Hoer.' Dan laat je je eigen onzekerheden zien", vertelt de blondine. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zouden Monica en Lars meedoen aan Temptation VIPS?

Kort daarna gaat het dak er gelijk al af bij de twee villa's. Zowel de dames als de heren vieren feest, omdat het avontuur nu officieel is begonnen. Pas wanneer er vuurwerk afgaat, is duidelijk waaraan ze beginnen. In de vorige seizoenen werd dit gebruikt om de kandidaten te vertellen dat één van de partners de fout in is gegaan. En voor oud-verleidster Pommeline komt dit heel hard binnen. De andere dames zijn er echter van overtuigd dat het dan zou moeten gaan om Damian, de vriend van Shirley. 

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Dit zijn de verleiders van Temptation Island VIPS

Kijk de eerste aflevering van Temptation Island VIPS nu bij Videoland. Iedere donderdag zal er een nieuwe aflevering verschijnen. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore