Ga naar de inhoud
Entertainment

Na commotie toch naamsverandering rapper Anne Frank

Beeld © Privéfoto

De protegé van Lange Frans heeft toch besloten haar artiestennaam te veranderen, laat hij weten aan RTL Boulevard. Anne Frank was te horen op het nieuwe album van Lange Frans, maar vooral haar naam leverde veel reacties op.

"Ik wist dat zij wel gekke dingen zei op Twitter, maar dit was me onbekend"

De artiestennaam van een rapper die op het album van Lange Frans verscheen, leverde vandaag behoorlijk wat commotie op. Anne Frank deed mee op de nummers Silence en Barbecue. Maar vooral haar naam deed veel stof opwaaien. Door de dag heen kwamen er veel reacties, waaronder eentje van de Stichting Anne Frank. Zij laten weten het erg ongepast te vinden. Bovendien doken er oude tweets van rapper Anne Frank op met een antisemitische strekking. 

Lange
Lees ook:
Lange Frans brengt nieuwe zomerhit uit

Lange Frans is ook de zaakwaarnemer van de rapper. "Ik wist dat zij wel gekke dingen zei op Twitter, maar dit was me onbekend", laat hij weten aan RTL Boulevard. "Ik ken haar echter al wat langer en zie meer kanten van haar. Ik geloof in haar. Evengoed hebben we besloten om nog te verschijnen materiaal van deze rapper uit te brengen onder de naam Anne, en niet Anne Frank." Later vanavond verschijnt er ook een video waarin zij haar verhaal zal doen.