Ga naar de inhoud
Entertainment

Tweede seizoen Undercover gaat er heel anders uitzien

Beeld © Netflix

Het volgende seizoen van de Netflix-serie Undercover gaat een heel ander verhaal vertellen. Waar het eerst ging om de illegale drugshandel in Maastricht, zal het dit keer over illegale wapenhandel gaan. Let op: dit artikel bevat spoilers van het eerste seizoen.

Kim de Rooij en Bob Lemmens zullen wéér een andere gedaante aannemen in het tweede seizoen van Undercover. In het eerste seizoen was het hun taak om drugshandelaar Ferry Boumans te ontmaskeren, maar die zit inmiddels achter slot en grendel. Bovendien zullen drugs dit keer niet hetgeen zijn wat opgedoken moet worden. In het tweede seizoen van de Netflix-hit gaan ze achter de illegale wapenhandel aan. Het nieuwe verhaal maakt dan ook een sprong in de tijd en speelt zich een jaar na de eerste reeks af. 

Wa
Lees ook:
Wa zedde gij? Kijkers verstaan helemaal niks van Netflix-serie Undercover

Anna Drijver pakt haar rol van Kim weer op, die dit keer voor een mensenrechtenorganisatie werkt. Wanneer Bob, die gespeeld wordt door Tom Waes, een illegale wapenhandel ontdekt die vanuit Syrië naar België is verhuisd, gaat hij weer undercover om meer te weten te komen. Ondertussen zit Ferry, vertolkt door Frank Lammers, in de gevangenis. Maar dat weerhoudt hem er niet van een poging te doen te ontdekken wie de agenten waren die hem hebben opgepakt. 

Anna
Lees ook:
Anna Drijver kondigt seizoen 2 van Undercover aan

De Nederlands-Vlaamse serie wordt op dit moment opgenomen en de verwachting is dat de opnamen in september klaar zullen zijn. Undercover is één van populairste niet-Engelse series van de streamingdienst en deed het goed in het Verenigd Koninkrijk en Latijns-Amerika. De show is te zien over de hele wereld, behalve in Frankrijk en Duitsland.

Het tweede seizoen van Undercover wordt in de lente van volgend jaar verwacht.