Entertainment

Kirsten viert drie jaar huwelijk met Nick Schilder

26 juni 2019 14:35
Beeld © ANP

Kirsten Schilder voelt zich de gelukkigste vrouw ter wereld. Het liefje van Nick laat vandaag via Instagram weten dat ze alweer drie jaar is getrouwd met de liefde van haar leven. Ze deelt een prachtig bericht over haar geluk.

"Happy Anniversary allerliefste"

Maar liefst drie jaar geleden zeiden Kirsten en Nick Schilder volmondig 'ja' tegen elkaar. Reden genoeg voor Kirsten om even terug te blikken op dat prachtige moment. Niet alleen haar huwelijk staat in haar geheugen gegrift: "Zeven weken en vier dagen, ik hoor het de verloskundige nog zo zeggen. “Zoals ik het nu kan zien zal je dan rond 26 maart uitgerekend zijn. Bij de twaalf weken echo kan ik de precieze datum voor jullie berekenen.” Dat bleek óók toen 26 maart. Exact negen maanden na onze bruiloft, vandaag alweer drie jaar geleden! Happy Anniversary aller liefste Nick. Ik hou van jou," schrijft de happy Kirsten bij de lieve foto.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nick Schilder wil elk jaar in Ziggo Dome staan

De 32-jarige zanger en zijn Kirsten zijn sinds 2005 samen en trouwden in de zomer van 2016. Het stel heeft drie kinderen. Dochter Nikki, die in januari 2011 werd geboren, zoon Julian van augustus 2012 en als laatste volgde dochter Jackie, die in maart 2017 ter wereld kwam.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nick Schilder voor even weer achter het schaakbord

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore