Mis niets van Love Island

Komen Love Island-Matthy en Aleksandra weer samen?

25 juni 2019 17:43
Beeld © Love Island

Aleksandra en Matthy leken voor elkaar gemaakt toen het liefdesavontuur begon. Inmiddels zijn we enkele weken later en is er een heleboel gebeurd; zo is Matthy alleen achtergebleven en vormt Aleks een koppel met Denzel. Maar nu de eindstreep in zicht komt gaat ze toch twijfelen. Kan ze niet beter een koppel vormen met Matthy..?

"Stel hij moet gaan en ik moet daarna iemand kiezen voor een koppel, dan kies ik jou"

Als op de eerste dag in de villa de kaarten worden geschud vormen Matthy en Aleksandra een koppeltje. De publiekslievelingen zijn al snel helemaal hotel de botel op elkaar, maar dan is daar uit het niets 'Loco Ro' die Matthy wegkaapt en Aleksandra troosteloos achter laat. Inmiddels zijn we alweer een paar weken - en een paar koppels - verder en ligt alles weer open. Matthy is moederziel alleen na het vertrek van Melany en Aleksandra is samen met Denzel. En dit alles zorgt voor een heleboel twijfels bij de 24-jarige schone.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Love Island-Melany: 'Ik ben verliefd op Matthy'

Maar niet alleen twijfelt ze, ze heeft ook zo haar vermoedens dat Denzel de volgende in lijn is die naar huis moet. Als ze dit aan Matthy opbiecht reageert hij verrast. Hij wil ook dolgraag weten of ze met hem mee naar huis zou gaan, maar daar is Aleks stellig in: "Nee ik ga niet mee, omdat ik te hard twijfel of ik dit zou kunnen. In deze villa kan hij me niks bewijzen. Ik weet dat ik hier de leukste ben voor hem. Het zou ook echt dom zijn om te vertrekken. Ik denk ook niet dat hij mee zou gaan als ik weg moest."

En dit laat opties open voor Matthy..."Kijk als het zo zou zijn dat door omstandigheden wij weer een koppel worden, dan wil ik dingen wel 100% weten", vertrouwt hij haar toe. "Stel hij moet gaan en ik moet daarna iemand kiezen voor een koppel, dan kies ik jou. Logisch. En niet alleen omdat je dan alleen bent, maar omdat ik vanaf het begin al heb gezegd dat jij mijn type bent.”

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Aha! Dus hier kennen we Love Island-Makiko van

En ook Matthy heeft een speciaal plekje in het hart van Aleksandra. “Matthy zal altijd speciaal voor mij blijven. Sowieso”, vertelt ze even later in de beach hut. “Ik heb een soort band met hem waardoor het fijn is om bij hem te zijn en met hem te kletsen en zo. Dus ik ben wel blij dat we dit gesprek hebben gehad en ik kan niet echt zeggen hoe het verder zou lopen. Want als Denz me niet kwetst en hij oprecht is, wil ik hem ook die kans geven. Maar natuurlijk besef ik wel dat de kans groot is dat hij me wel zal kwetsen. En dan denk ik wel dat ik Matthy nog een kans zou willen geven.” 

Ook Denzel is het gesprek tussen de voormalig tortelduifjes opgevallen. “Als dat is wat je wil, dan go for it”, vertelt hij haar, waardoor Aleksandra nóg meer gaat twijfelen en breekt. “Ik ben niet altijd helemaal eerlijk geweest. Want ik heb altijd gezegd: ‘Ik ben klaar met Matthy, dat is volledig over.’ Terwijl dat nog niet zo was.”

Miniatuurvoorbeeld
Heftig:

Love Island-Chey onthult: Ik ben met de dood bedreigd

Ondanks al haar onzekerheid kiest ze tijdens de recoupeling niet voor Matthy, maar voor Denzel. Maar is hun toekomst zeker? Aangezien de Islanders wederom naar de vuurkorf moeten en een teaser laat zien dat het er verhit aan toegaat. En dan is er ook nog nieuwkomer Cas die "de boel een beetje komt opschudden"...

Hoe dat afloopt zie je vanavond om 20.30 bij RTL5 en Videoland.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Gert Verhulst apetrots op zoon Viktor in Love Island

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore