Ga naar de inhoud
Entertainment

Zó veroverde Soy Kroon het hart van Holly Mae Brood

Beeld © Instagram @hollybrood

Holly Mae Brood en Soy Kroon vormen al zo'n drie jaar een stelletje. Na wat geruchten van een relatie, maakten ze op 14 augustus 2016 officieel bekend dat ze een relatie hebben. In het nieuwe LINDA.meiden Zomerboek verklapt Holly hoe Soy haar verkering vroeg.

"Hij bedekte mijn ogen en leidde me naar boven"

Voor Holly en Soy was het niet per se liefde op het eerste gezicht, wel merkten ze allebei dat er een vriendschappelijke klik was. Later sloeg de vonk toch over en gingen ze daten. Al snel had het stel door dat ze elkaar toch wel heel leuk vinden. Toen zat er nog maar één ding op voor Soy: Holly officieel verkering vragen.

Holly
Lees ook:
Holly Mae Brood openhartig over de dag dat zij haar vader verloor

De romantische Soy deed dat wel op een hele speciale manier. De Love Island presentatrice legt uit: "We waren al een tijd aan het daten, maar ik vond dat hij me officieel moest vragen. Toen kreeg ik een kaart met de tekst dat ik om acht uur op een bepaalde plek moest zijn in een mooi jurkje." Hij verraste haar met een bos rozen en trakteerde op een etentje. "Eenmaal bij hem thuis moet ik wachten in de woonkamer. Hij bedekte mijn ogen en leidde me naar boven."

Dat Soy de romantische van het stel is, blijkt maar weer uit wat Holly boven aantrof. De hele slaapkamer stond vol met kaarsje. "Vijfhonderd! Zo mooi. Toen vroeg hij of ik zijn meisje wilde zijn."

Soy
Lees ook:
Soy Kroon legt eindelijk eens uit waar zijn naam vandaan komt

Toch kreeg hij niet meteen het antwoord waar hij op hoopte. "Stond ze alleen maar te huilen, haha", grapt hij.

Het hele interview met Soy en Holly lees je in het nieuwe LINDA.meiden Zomerboek. Deze ligt dinsdag in de schappen.