Entertainment

Anna Nooshin wilde verloving nog even stil houden

24 juni 2019 21:21
Beeld © Instagram @annanooshin

Anna Nooshin doet in het nieuwe LINDA.meiden Zomerboek een boekje open over haar verloving. Eigenlijk wilde ze dit nog even onder de pet houden, maar zij en Nassim Zeta besloten het blijde nieuws toch te delen.

"Natuurlijk ging-ie op z’n knieën. Zijn er ook mannen die dat níét doen?"

Anna Nooshin zette vorig jaar na dertien jaar een punt achter haar relatie met Danny Roumimper. Al snel kreeg ze een nieuwe liefde: Nassim Zeta. Eerst was het contact zakelijk, maar al snel sloeg de vonk over. De influencer dacht altijd dat trouwen niet echt haar ding was, maar toen Nassim op zijn knieën ging kon ze niet anders dan volmondig 'ja' zeggen. In het LINDA.meiden Zomerboek zegt ze erover: "Ik ben impulsief, niet iemand die lang over dat soort dingen nadenkt. Als het goed voelt, is dat genoeg."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ex Anna Nooshin reageert op het verlovingsnieuws

Nassim vroeg haar op hun hotelkamer op Mauritius ten huwelijk. "Gewoon, met z’n tweeën, heel oprecht en lief. Natuurlijk ging-ie op z’n knieën. Zijn er ook mannen die dat níét doen?"

Toch wachtte het stel even met het grote nieuws naar buiten brengen. "Omdat ik het zo heerlijk vond om nog even samen in onze bubbel te zitten. Alleen wij en de mensen die dicht bij ons staan waren in eerste instantie op de hoogte. Het liefst had ik het verder aan niemand verteld, maar ja: elke keer je ring moeten omdraaien is ook niet alles."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Anna Nooshin drukt zwangershapsgeruchten de kop in

Wanneer Anna en Nassim gaan trouwen, is nog niet bekend. Wel ziet de aanstaande bruid het al helemaal voor zich. Ze wil het zo intiem mogelijk en droomt van een bridal cover van Vogue.

Het hele interview met Anna lees je in het LINDA.meiden Zomerboek. Deze ligt dinsdag in de winkel.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Anna Nooshin geeft duidelijkheid over haar gewichtsverlies

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore