Entertainment

EOTB-Lisa heeft een nieuwe vriend

24 juni 2019 12:57 Aangepast: 24 juni 2019 13:08
Beeld © YouTube-kanaal MTV Nederland

De opnames van Ex On The Beach: Double Dutch zitten er al een tijdje op. Inmiddels is Lisa weer gelukkig in de liefde. In het programma verliep dat iets minder soepel, maar nu is ze helemaal happy met Jeffrey.

"Lisa zegt altijd: 'Als ik geen geluid maak in bed, is het een no-go'"

Iedere week gaat Koen Kardashian op bezoek bij iemand uit Ex On The Beach voor zijn eigen programma, Meekijken met. Deze keer ging hij op bezoek bij Lisa, die vergezeld werd door twee vriendinnen én haar nieuwe vriend Jeffrey. De blonde man heeft hiervoor een relatie gehad met Samantha 'Barbie' de Jong en is zanger. Samen kijken ze dan de laatste aflevering van het heftige programma. De brunette ging op date met Wayne, maar daar komt uiteindelijk niets uit voort. En dat heeft voornamelijk te maken met haar aanwezige exen, Harrie en Silvester. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

EOTB-Roy is he-le-maal klaar met Yasmine

Haar nieuwe vlam lijkt niet onder de indruk van de mannen met wie zijn vriendin het bed heeft gedeeld. Ook Waynes dansmoves blijven niet onopgemerkt. Koen daagt Jeffrey uit om samen met Lisa de voetjes van de vloer te doen, om te bewijzen dat hij beter kan dansen. Daarnaast wordt Silvester kort besproken. "Hij heeft wel een goed lichaam, maar in zijn broek: nee", vertelt Lisa openhartig. "Het is echt niet zo boeiend."

Het seksleven van Jeffrey en Lisa zit wel goed, menen de twee. "Lisa zegt altijd: 'Als ik geen geluid maak in bed, is het een no-go'", vertelt Jeffrey. Presentator Koen is dan wel heel benieuwd hoe dat er een beetje aan toegaat. "Kan je een kleine preview geven aan tante Kardashian?" Vervolgens laat de brunette haar bedkunstjes even goed horen aan haar vrienden en de camera. "Het zijn hoge tonen", concludeert Koen. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore