Entertainment

Zielig: René Froger eert vader op sterfdag

22 juni 2019 15:30 Aangepast: 22 juni 2019 15:47
Beeld © ANP

Het is vandaag precies tien jaar geleden dat de vader van René Froger overleed. Op Facebook herdenkt de zanger zijn "held."

"Mijn held, mijn vriend en mijn vader"

Het is een heftige dag voor René. Het namelijk precies tien jaar geleden dat hij zijn vader Jan verloor. "Mijn held, mijn vriend en mijn vader", schrijft hij bij een foto met zijn vader op Facebook. "We moeten jou al 10 jaar missen. En dat is zwaar. Maar we hebben zoveel moois gedeeld. Alle liefde van jou en mama geven wij door aan onze kinderen en kleinkinderen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

René Froger emotioneel door ontvangst erepenning

"Er is in 10 jaar veel gebeurt", gaat René verder. "Maar er gaat geen moment voorbij zonder een terugblik op een prachtige jeugd die ik heb gehad. Alles was prachtig en hoop ik het voort te zetten zodat je trots kan zijn. Ik hou intens veel van je en zit je in elke noot die ik zing. Geef Mama de allerdikste zoen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

René Froger: 'Gordon niet welkom bij jubileum van de Toppers'

Ook René's zoon Danny herdenkt zijn opa. "Je bent nog iedere dag bij me!", schrijft hij. "Vandaag gaan we de verjaardag van je achter-kleindochter vieren en dat doen we zoals jij dat zou willen: met gezellige mensen en misschien een heel klein biertje erbij. Geef iedereen daar een kus van ons." 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore