Entertainment

Tom Hanks kreeg geen drank op festival zonder ID

22 juni 2019 15:02 Aangepast: 22 juni 2019 15:19

De 62-jarige acteur kreeg geen drank mee op een festival omdat hij geen ID bij zich had. Tom Hanks wilde alleen een biertje halen, maar de festivalmedewerkers wilden het niet aan hem geven.

"Niet alleen wisten ze wie ik was, ik ben ook nog eens 62 jaar oud"

Hoe ouder je wordt, hoe minder vaak je je ID hoeft te laten zien. Maar Tom Hanks kreeg tijdens een bezoek aan een festival geen biertje mee toen hij bestelde. De 62-jarige actuer vertelt in de Graham Norton Show dat hij zonder identificatie geen alcoholische versnapering meekreeg. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Tom Hanks in reclamespot tijdens Super Bowl

Tom en zijn vrouw Rita Wilson waren bij het festival Stagecoach, waar zijn vrouw optrad. "Het leuke aan dit soort buitenfestivals is dat het heel warm is en overal heb je van die bierstands", legt Tom uit bij de show. "Dus daar waren we en Rita zong in de middag en ik besloot mijn eerde drankje te gaan halen." 

Helaas verliep dat niet zo soepe voor de acteur. "Ik liep erheen en zei 'Hee, hoe gaat het?' Even wachten tot ze door hadden wie ik was. 'Tom Hanks!' Toen vroeg ik of ik een biertje mocht. 'Oh, ja, natuurlijk. Mag ik je ID-bandje zien?'", legt Tom uit. "Ten eerste, je weet mijn naam. Ten tweede, ik wil graag een biertje. Waarop hij zei: 'Zonder bewijs van een ID mogen we niet schenken.'"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Tom Hanks verrast fans

Het viel niet goed bij de acteur. "Niet alleen wisten ze wie ik was, ik ben ook nog eens 62 jaar oud", gaat Tom verder. Uiteindelijk wist hij een ID-bandje te krijgen en haalde hij alsnog een biertje. "Ik vertelde ze dat ik nu een leuke anekdote had voor in de Graham Norton Show." 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore