Entertainment

Rihanna en Seth Meyers hebben het wel heel gezellig

21 juni 2019 23:18 Aangepast: 22 juni 2019 12:46
Beeld © ANP

De Amerikaanse talkshowhost Seth Meyers gaat vrijdag wereldwijd viral met een video waarin hij samen met zangeres Rihanna dronken wordt. Het fragment is afkomstig uit de Late Night-uitzending van donderdag en laat zien hoe Seth en Rihanna aan elkaar gewaagd zijn als het aankomt op het drinken van shotjes.

" Ik wil niet dat Rih denkt dat ik meteen naar de volgende wil"

Het onderdeel Day Drinking, waarin zo veel mogelijk wordt gedronken, maakt al langer deel uit van Seths programma. In eerste instantie wist hij alleen zijn familie te strikken maar inmiddels durfden ook al een aantal beroemdheden het aan waaronder Kelly Clarkson en Ina Garten. Met Rihanna haalde de talkshowhost echter een megaster in huis.

Seth en Rihanna tikken eerst een biertje weg waarna de presentator allerlei cocktails voor de zangeres maakt. Vervolgens kunnen drankspelletjes niet achterblijven en vragen Rihanna en Seth elkaar onder invloed om advies. Aan het slot krijgt Seth een make-over van Rihanna.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rihanna krijgt wereldwijd lof voor gebruiken model met littekens

In gesprek met Variety vertelt Seth dat de opnames in het geheel zo'n 2,5 tot 3 uur duurden. "Rihanna is in het echt net zo leuk als op camera. Het is geen aan- of uitknop", aldus de presentator, die graag nog eens een beroemde gast uitnodigt voor een middagje drinken. "Al denk ik dat ik deze nog wel een tijdje wil koesteren. Ik wil niet dat Rih denkt dat ik meteen naar de volgende wil."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore