Entertainment

Giel Beelen maakt zich niet druk om cancellen radioshow

21 juni 2019 19:35 Aangepast: 21 juni 2019 20:12
Beeld © ANP

Giel Beelen heeft voor het eerst gereageerd op geruchten dat zijn ochtendshow op Radio Veronica geen lang leven meer beschoren is. De dj denkt zelfs dat er een kern van waarheid in zit, zei hij vrijdag tegen Wilfred Genee in The Friday Move op BNR Nieuwsradio.

"Het is niet dat dat soort gasten zoiets verzinnen omdat ze daar toevallig zin in hadden"

"Ik denk altijd als dat soort verhalen er zijn, dan is er iets van waar", aldus Giel nuchter. "Het is niet dat dat soort gasten zoiets verzinnen omdat ze daar toevallig zin in hadden. Het zal ongetwijfeld een optie zijn geweest of in de lucht hangen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Giel Beelen weet het zeker: songfestival is in Maastricht

Giel heeft "zeker" navraag gedaan bij zijn bazen. "Die wisten niet hoe snel ze moesten vertellen dat er niks van waar is." Hij wijst er ook op dat hij nog voor langere tijd een contract heeft en dat het gek zou zijn om hem aan de kant te zetten. Maar ook Giel beseft dat een contract tegenwoordig niet altijd meer iets zegt. "Maar het is niet dat ik me er heel onrustig door voel."

De geruchtenmolen is op gang gekomen mede dankzij de achterblijvende radiocijfers. Ook Giel denkt dat de top van Talpa Radio "niet tevreden" is. Volgens hem is het grote probleem dat Radio Veronica en Radio 10, allebei onderdeel van Talpa, tegenwoordig te veel op elkaar lijken.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore