Entertainment

Stranger Things opent bijzondere experience in Utrecht

21 juni 2019 18:17 Aangepast: 21 juni 2019 18:28
Beeld © Coopr/Netflix

Om het nieuwe seizoen van Stranger Things te vieren, opent de hitserie een zogenaamde experience op het station van Utrecht. Hierin kunnen fans het beruchte laboratorium uit de show betreden.

Het derde seizoen van Stranger Things komt op 4 juli op Netflix, maar fans kunnen zich nu al in de Hawkins-wereld wanen. Hoog Catharijne, in het station van Utrecht, wordt namelijk een Experience geopend. Al moeten fans wel zwoegen willen ze toegang kunnen krijgen in het laboratorium uit de serie. Het is vooralsnog onbekend wat er precies achter de deuren van de ervaring te zien is. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Stranger Things lanceert speciaal Coca Cola-drankje

De experience is tot nu toe afgesloten voor publiek en wordt de hele dag onder het toezicht van beveiligers bewaakt. Alleen 'echte avonturiers' kunnen toegang verkrijgen. Om een van de lucky ones te zijn, met je namelijk een code vinden. De negencijferige code is te vinden met een speurtocht door het internet, de televisie en de radio. Tussen 21 en 29 juni worden er hints gegeven die samen de code vormen. En snelheid wordt beloond, degene die de code kraakt, krijgt toegang tot de experience. De snelste codekrakers kunnen bovendien nog een extra verrassing verwachten. 

De laatste trailer voor het nieuwe seizoen verscheen vandaag. Wellicht zijn daar aanwijzingen in te vinden. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore