Entertainment

Kylie Jenner was bang voor Jordyn Woods

21 juni 2019 11:56
Beeld © Getty Images

Het schandaal tussen Khloé Kardashian, haar ex Tristan Thompson en Jordyn Woods brak het internet afgelopen februari. Kylie Jenner geeft nu toe dat ze destijds bang was voor haar voormalig BFF Jordyn.

"Je dacht niet aan True, niet aan Khloé, niet aan mij"

In een nieuwe video die E! online zette, doen zussen Kylie, Khloé en Kim hun verhaal over het hele voorval. "Tristan, we hebben allemaal geweten waar hij toe in staat was", zei Khloé. "Kijk wat hij deed toen ik negen maanden zwanger was, maar ik wist wie hij was. Ik heb nooit in een miljoen jaar gedacht dat zij was wie zij was."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kylie Jenner volgt voormalig BFF Jordyn weer op Instagram

"Niemand geloofde het al. Toen het online stond, geloofde niemand het", voegde Kim eraan toe. "Iedereen dacht dat het nep was", voegt  Khloé toe. De zussen doelen natuurlijk op het vreemdgaan van Tristan met Jordyn.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kylie Jenner en Jordyn Woods praten weer

Op dat moment komt Kylie binnen. "Ik belde haar en ze zei niet echt wat. Ze huilde de hele tijd en en ik zei tegen haar: 'Ik ben nu bang voor je, omdat je in staat bent de volgende dag wakker te worden met een glimlach op je gezicht.'"

"En toen vertelde ik haar eigenlijk precies waarover we het hadden gehad. Zoals: 'Je dacht niet aan True, niet aan Khloé, niet aan mij, maar je dacht niet eens aan jezelf. Kijk wat je deed. Je kan alles doen, maar als het mijn familie beïnvloedt, en mij, dan is dat een probleem.'"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kylie Jenner organiseert The Handmaid's Party

Kim vond het nogal gek dat Jordyn zich niet meer verontschuldigde. "Als ik haar was en aan Khloé's deur zou staan, zou ik huilen, zeggen: 'F*ck, ik weet niet wat ik aan het doen was. Holy shit, ik ben een idioot.'"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Khloé is het zat en deelt waarheid over ex Tristan

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore