Entertainment

Dyanne Beekman ontwerpt voor Franse McDonald's

21 juni 2019 08:49 Aangepast: 21 juni 2019 16:14

Dyanne Beekman is opnieuw achter de tekentafel gekropen voor McDonald's. De tv-styliste heeft deze keer bedrijfskleding ontworpen voor medewerkers van de fastfoodketen in Frankrijk.

De collectie werd donderdag voor het eerst getoond bij de Men's Fashion Week. Medewerkers van het filiaal op de Champs-Elysées in Parijs droegen het tijdens de show van een Frans modehuis. De naam van het modehuis was tot op het laatste moment geheim. Het jonge Franse designmerk werkt met ontwerpers die ervaring opdeden bij grote namen als Louis Vuitton, Céline en Balenciaga. De collectie is volgens Dyanne stoer en elegant. Werknemers kunnen zelf hun 'look' bepalen aan de hand van het bijgeleverde stijlboekje.

Dyanne Beekman: "Het blijft bijzonder dat ik bijna tien jaar geleden voor het eerst kleding ontwierp voor McDonald’s Nederland en inmiddels zo’n groot bereik heb met de collectie. Door innovaties blijft de McDonalds-lijn zowel up-to-date, als aantrekkelijk voor de verschillende landen. ’’

Inmiddels levert het bedrijf van Beekman bedrijfskleding aan McDonald's in verschillende landen, waaronder Nederland, Zwitserland, Oekraïne, Kroatië en de Verenigde Staten. De onderneemster ontwierp in 2017 tevens een bedrijfssneaker. Ook die schoen maakt deel uit van de Franse McDonald's-collectie.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dyanne Beekman ontwerpt McDonald's-schoenen

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dyanne Beekman ontwerpt kleding voor McDonalds in Amerika

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore