Entertainment

Humberto Tan plaatst foto met zijn grote liefde Ineke

20 juni 2019 16:46 Aangepast: 20 juni 2019 17:04
Beeld © ANP

Het lijkt erop dat Humberto Tan naar aanleiding van de geruchten rondom een affaire nu een foto heeft geplaatst op Instagram. Hij plaatst een foto met de moeder van zijn kinderen, waarmee hij al heel lang samen is.

"Wij doen nooit uitspraken over privézaken"

Op Instagram lijkt Humberto Tan te reageren op de geruchten rondom zijn relatie met Ineke Geenen, met wie hij al ruim 25 jaar samen is. De twee staan samen op de foto in zijn laatste post, waar hij een hartje aan toevoegt. Humberto heeft drie kinderen met Ineke: Isa, Julia en Benjamin. De geruchten doen de ronde dat de presentator een affaire heeft gehad met fotografe Fleur. Met de foto lijkt hij duidelijk te willen maken zich hier niet druk om te maken. 

View this post on Instagram

A post shared by Humberto Tan (@humbertotan) on

"Ja, dat is natuurlijk de vraag van iedereen", reageert Fleur wanneer RTL Boulevard vraagt naar de geruchten rondom haar en Humberto. "Maar er is niet echt iets wat ik daaraan toe kan voegen." De vermeende relatie tussen de twee werd onthuld in het weekblad Weekend. "We hebben elkaar leren kennen in de fotografie en het is de bedoeling dat we samenwerken als fotografen. En kunstprojecten gaan maken en zo."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Humberto Tan staat stil bij laatste Late Night uitzending

"Maar op basis van aannames is daar natuurlijk al zoveel uitgekomen wat nu overal staat. Ik durf er niets meer over te zeggen eigenlijk." De 25-jarige Fleur gaat "er verder niet op in, daar lever ik geen commentaar op."

Fleur beweert dat ze wel contact zou hebben met Humberto over de geruchten. "Nou, wij spreken uiteraard nu over wat er allemaal geschreven is, ja. Dat lijkt me in elke denkbare relatie, in welke vorm dan ook, niet meer dan normaal", legt Fleur uit aan RTL Boulevard. Ook heeft Humberto's management gereageerd op de uitspraken van Fleur. "Wij doen nooit uitspraken over privézaken." 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore