Entertainment

Cornald Maas vindt open sollicitatie songfestival 'schaamteloos'

20 juni 2019 11:31 Aangepast: 20 juni 2019 14:47
Beeld © ANP

Cornald Maas is klaar met alle open sollicitaties van BN'ers die het Eurovisiesongfestival willen presenteren nu het liedjesfestijn volgend jaar naar Nederland komt. Op Twitter uit hij zijn kritiek op de "grijpgrage ‘belanghebbenden’ en ‘kandidaat-presentatoren’."

"Schaamteloos"

Cornald vindt het "schaamteloos" hoe "allerlei grijpgrage ‘belanghebbenden’ en ‘kandidaat-presentatoren’ die nooit een cent om dat hele songfestival gaven" zichzelf nu zo naar voren schuiven. De speculaties lopen inmiddels hoog op wie de taak op zich gaat nemen. Zo heeft Anna Nooshin aangegeven wel te willen, maar ook Richard Groenendijk, Eva Jinek en Jan Smit zien zichzelf wel een rol vervullen tijdens het liedjesfestival. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vaderdag dit jaar extra zwaar voor Cornald Maas

Tijdens een interview bij Pauw liet Cornald al weten zeker interesse te hebben in de rol van presentator. Net als zijn mede-commentator Jan. Het schuurt bij de songfestival-kenner voornamelijk dat men voorheen totaal geen interesse toonde in het muziekfestijn, maar nu opeens een kans zien. De kritiek die hij nu uit op Twitter levert heel wat reacties op, ook van andere BN'ers. "Oh maar dán wil ik ook echt heeeel graag presenteren", reageert cabaretier Dolf Jansen grappend. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vaderdag dit jaar extra zwaar voor Cornald Maas

Eén volger reageert dat oud-deelnemers de presentatie zouden moeten doen en stelt Marga Bult voor. De zangeres lijkt geïnteresseerd en reageert met allerlei positieve emojis. Ook Claudia de Breij ziet een plaatsje voor haarzelf in het festival. Verder worden er vooral voorstellen gedaan door Cornalds volgers voor andere presentatoren, zoals Geraldine Kemper, Lammert de Bruin, Michiel Huisman, Carice van Houten en Doutzen Kroes. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore