Entertainment

Adele gaat als een ware fangirl los bij de Spice Girls

19 juni 2019 21:49
Beeld © Instagram: @spicegirls

Je bent misschien een van de grootste artiesten van de wereld, dat betekent zeker niet dat je zelf nergens fan van kan zijn. Zangeres Adele bewijst maar weer eens dat ze totaal geen schaamte kent en als een ware fangirl geniet van de Spice Girls.

"We zijn nu allemaal moeders"

Op haar Instagram plaatst de Hello-zangeres meerdere filmpjes en foto’s van haar Spice Girls avontuur. Bij de post schrijft ze: “De laatste keer dat ik de Spice Girls heb gezien was 21 jaar geleden. Vanavond heb ik met mijn dierbaarsten gelachen, gehuild, geschreeuwd, gedanst en ben ik weer verliefd geworden op mijn 10-jarige zelf.” Ook steekt ze niet onder stoelen of banken hoeveel ze van de dames houdt: “Het is geen geheim hoeveel ik van ze hou en hoeveel ze me hebben geïnspireerd om nooit terug te kijken. Ik heb eindelijk Ginger ontmoet, ben dronken geworden met de meiden en heb de tijd van mijn leven gehad.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Adele laat rapskills horen

Op een van de filmpjes is te zien hoe Adele tijdens het concert ineens beseft dat niet alleen de dames maar ook zijzelf een stukje ouder is geworden en schreeuwt geschokt: “We zijn nu allemaal moeders.” 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore