Mis niets van Love Island

Love Island-Chey onthult: Ik ben met de dood bedreigd

20 juni 2019 09:18 Aangepast: 20 juni 2019 10:07

In de nieuwste aflevering van Love Check-up neemt de bloedmooie Chey plaats tegenover Moïse. Eenmaal op de bank doet ze een paar bijzondere uitspraken. Zo vertelt ze onder anderen dat ze naast alle negativiteit op social media, nu ook doodsbedreigingen krijgt.

"Een persoon heeft gezegd dat, als hij mij tegenkwam, mijn keel wordt doorgesneden"

De 24-jarige Chey heeft heel wat teweeggebracht in de villa. Twitter en Instagram smulden dan ook van alle beelden en kijkers lieten zich volledig gaan. Volgens hen zou het model niet oprecht zijn en enkel meedoen aan de realityshow om meer bekendheid te genereren. 

Ook haar relatie met de negentienjarige Stenn, met wie ze vanaf dag één samen was, was op social media vaak het onderwerp van gesprek. Zelfs de vader van de spierbundel was het niet eens met hun relatie. "Als vader zijnde van Stenn hoop ik dat mijn zoon eindelijk inziet dat ze een spel speelt met hem", liet hij eerder weten via Instagram. Chey ligt er niet wakker van. "Dat is zijn persoonlijke mening", verkondigt ze aan Moïse. Wel vindt ze het jammer dat hij zo reageert, aangezien de moeder van Stenn wel te spreken was over hun romance. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vader Love Island-Stenn niet te spreken over Chey

Toch snapt Chey ergens wel alle commotie, maar volgens haar heeft dit puur te maken met het feit dat de kijkers niet alles te zien krijgen. “Ik ben het wel met de kijkers eens. Ik kom over als een arrogante koele kikker die het allemaal niks kan schelen, maar ik heb ook gehuild toen Noah wegging. Dus zo’n ijskoningin ben ik dus niet.”

Hoewel ze had verwacht dat er reacties kwamen, had ze niet kunnen bedenken dat het zó uit de hand zou lopen. Zo onthult de 24-jarige dat ze zelfs doodsbedreigingen krijgt. "Een persoon heeft gezegd dat, als hij mij tegenkwam, mijn keel wordt doorgesneden", biecht ze op. "Echt heel heftig. Ik hoop dat het cyberbullying is, maar mocht het er zo aan toegaan dat mensen me willen gaan aanraken, dan zal ik wel stappen moeten ondernemen."

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Gert Verhulst apetrots op zoon Viktor in Love Island

Net voor haar exit besluiten Stenn en Chey een punt te zetten achter hun relatie. Hoewel Chey vlak voor haar vertrek nog aan Stenn toegeeft dat ze wel degelijk gevoelens had, laat Stenn er geen traan om. Beter nog, nog geen 24 uur later steekt 'ie zijn tong in Rowéna. “Een beetje gek”, noemt de krullenbol de actie van Stenn. “Naar mij toe heeft ‘ie heel duidelijk overgebracht dat hij haar niet zag zitten. Maar ik snap het wel. Hij is natuurlijk newly single daar, dus wat moet je anders.”

Niet alleen Stenn hield haar bezig in de villa, ook Denzel bracht nogal een hoop teweeg. Vooral de laatste momenten in de villa brengt hij haar en Lotte in een lastige positie. Spijt van haar actie om Aleksandra te vertellen hoe hij volgens haar echt is, heeft ze dan ook niet. "Ik dacht eigenlijk: 'Oké, als ik er nu uitstap en ik vertel dit niet aan Aleks, en Aleks ziet dit na zes weken dan denkt ze ook Chey."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Love Island-Denzel had bijzondere voetbalcarrière

Meer Love Island? Kijk dan volgende week weer naar een nieuwe aflevering van de Love Check-up en klik hier voor alle updates.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore