Entertainment

Bella Thorne ziedend op Whoopi Goldberg

19 juni 2019 04:03 Aangepast: 19 juni 2019 07:54
Beeld © Getty Images

Het commentaar dat Whoopi Goldberg in haar programma The View had op de gehackte naaktfoto's van Bella Thorne, is helemaal verkeerd gevallen bij de 21-jarige actrice. Whoopi zei 'het niet slim te vinden om naaktfoto's te maken als je beroemd bent, omdat je weet dat die ergens in de cloud terechtkomen waar hackers er zo bij kunnen'. De actrice reageerde in tranen met een filmpje op Instagram Stories.

“Je bent echt knettergek om zoiets te zeggen over zo'n nare situatie”

"Ik zou te gast zijn bij The View, maar eerlijk gezegd heb ik weinig zin om mezelf te laten afzeiken door een paar oudere vrouwen die commentaar hebben op mijn lijf en seksualiteit. Toen ik dit gesprek zag, waar het over mij ging, voelde ik me heel slecht over mezelf. Ik hoop dat je nu gelukkig bent Whoopi. Ik hoop dat je zo f*cking happy bent, want ik kan alleen maar denken aan jonge mensen van wie er ook dergelijke foto's gehackt worden en die daarna zelfmoord plegen," aldus Bella.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Actrice Bella Thorne is hacker voor en plaatst eigen naaktfoto's

Ze vervolgt: "Je bent echt knettergek om zoiets te zeggen over zo'n nare situatie." De reden waarom Whoopi een duidelijke mening over de naaktfoto's van Bella had, was omdat Bella besloten had de foto's zelf online te zetten, om zo haar hacker voor te zijn en op die manier 'macht over hem te hebben'.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Relatie actrice Bella Thorne voorbij

De actrice beweert dat de hacker inmiddels onderzocht wordt door de FBI.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore